SL:Om

Från Spelledare
Hoppa till: navigering, sök

Denna wiki ligger under domänen spelledare.se. Man skulle kunna säga att det är gjord av spelledare, för spelledare, om spelledare, men i själva verket tillåts allt som på något sätt rör rollspel, brädspel, kortspel eller något annat som kan relateras till den fina spelhobbyn. Vad som inte kommer att accepteras är datorspel. Det är för långt ifrån de manuella bordsrollspelen för att passa in här.

Detta är en wiki. Det betyder att flera personer kan redigera alla sidor. För att få skriva här måste man vara inloggad, och för att kunna logga in måste man ha ett konto. Här har alla friheten att själv skapa ett konto. Vis av erfarenhet vet jag att det kan attrahera vissa element som bara vill skriva skräp (spam, länkar till skumma sidor, etc). Allt olämpligt kommer att rensas bort. Om denna frihet visar sig vara ohanterlig kommer tumskruvarna dras åt lite ett steg i sänder tills en hanterlig nivå inträder.

Observera att alla bidrag till Spelledarens källa är att betrakta som utgivna under Creative Commons Erkännande-DelaLika. Om du inte vill att din text ska redigeras eller kopieras efter andras gottfinnande skall du inte skriva något här. Du lovar oss också att du skrev texten själv, eller kopierade från kulturellt allmängods som inte skyddas av upphovsrätt, eller liknande källor. LÄGG INTE UT UPPHOVSRÄTTSSKYDDAT MATERIAL HÄR UTAN TILLÅTELSE!

Vill du lära dig hur man redigerar i en wiki kan du läsa Användarguiden.